Testimonial

☺️ hihi Wicky van Deemter, wat een goede post. herkenbaar ook. maar ik wil vooral je call to action boosten! want ik heb ook zo’n geur sessie gedaan en kan t iedereen aanraden! en ik heb ook zo’n prachtige ketting! 😍🥰 (ik heb de geursessie als verjaardagscadeautje aan mn beste vriendin gegeven! en zij gaf mij weer de ketting). Met de passie en t enthousiasme van Wicky is het echt een feestje! thnx 😘


🍃

Mijn vriendin  heeft haar persoonlijke beleving van de  workshop bereid je persoonlijke huidolie beschreven❣️Zo weet je exact wat je mag verwachten.


Lieve Wicky. Ik zie je bericht verschijnen en wil gelijk reageren. Want, ik vind het echt een aanrader deze workshop. Ik zat erbij afgelopen vrijdag voor mijn computer in Amsterdam met mijn ruim van tevoren uit Portugal toegestuurde flesjes. De voorbereidingen waren heel erg goed geregeld. Het was sowieso ook heel bijzonder om online met alle aanwezigen in de Zoom te zitten. Een deel zat in het warme Portugal en een deel in het koudere Nederland. Het grensoverschrijdende karakter van zo'n online is naast praktisch ook wel heel bijzonder. Het voelde gelijk heel goed en toegankelijk en je nam ons zo mooi mee in de boeiende geschiedenis van de aroma's en de werkingen ervan. Je vertelde over de "hidden bennefits" van de verschillende geuren. Het was echt heel erg interessant en goed en overzichtelijk onderbouwt. Ook het gedeelte waar we dan zelf onze huidolie mochten gaan mengen werd heel duidelijk en op de warme, persoonlijke en kundige manier, zoals denk ik alleen jij dat kan doen, gedaan. De tijd vloog om en na afloop had ik mijn flesje gevuld met een heerlijk mengsel van oliën en nog voldoende reserves om eventueel weer een nieuwe te maken als dit flesje leeg is. Heel erg leuk en interessant. De interesse en het enthousiasme van alle aanwezigen was groot en de sfeer was heel goed. Een leerzame en inspirerende workshop als eventuele introductie naar een meer persoonlijke ondersteuning van jou als aroma en bloesemremedie therapeute. Zoals ik aan het begin al schreef, "Een aanrader"! Liefs en dikke kus, Jacqui. ❤️🙏🌷🌸🌼🌺🌹🌻🌞🥑🍊🍃 


Vanaf de allereerste keer dat ik via een vriendin met de aroma’s van wicky in aanraking kwam was ik meteen verkocht. Ik voelde na het gebruik hiervan meer rust in mijn lijf en de beschrijving van de aroma kwam precies overeen met het thema wat op dat moment speelde in mijn leven. Ik voelde mij enorm gesteund door de aroma’s en natuurlijk ook door wicky die het hele proces heeft begeleidt . 


Na deze eerste kennismaking

heb ik inmiddels met het hele assortiment van Wicky mogen kennismaken en Laat  ik mij nog altijd positief verrassen van de mogelijkheden die zowel de biologische Aroma’s als de remedies bieden. 

Thuis heb ik nu zelf verschillende olies en remedies staan die mij helpen bij verschillende kwaaltjes en huis tuin en keuken ongelukjes. 

Dankbaar dat ik wicky mocht ontmoeten.
🍃

De enthousiaste energie van Wicky maakt snel duidelijk het leven te omarmen. Ik ben verliefd geworden op haar aroma’s en bloesemremedies. Ik kan er ook niets aan doen, maar het is zo. Elke ochtend word ik blij als ik, nu is dat roos met ylang ylang, op mijn handen druppel, daarmee langs mijn gezicht ga, langs mijn hals over mijn armen. Ik ruik het ’s avonds nog. Maar hoe mooi is het dat mijn transparatie (ik vind dat het toch even gezegd moet worden) na een dag hard werken of sporten ruikt naar de roos ylangylangHierdoor begrijp ik dat door middel van Aroma en Bloesemtherapie de helende werking in mijn lichaam wordt geactiveerd. Ondersteunend zijn werk doet. 

Het zelf mogen samenstellen van mijn eigen olie maakte mij bewust van hoe ik ook op deze wijze de natuur mee naar binnen kan nemen. En optimaal kan gebruiken voor mijn natuurlijke zelf. Zo stelde ik een keer ‘zielsveiligheid’ samen. Nieuwe grenzen zetten voor lichaam, geest en ziel. 

Het is niet alleen de olie, maar het is ook Wicky die met al haar liefdevolle aandacht ondersteunt waar nodig. Blij met jou in mijn leven met wat we delen en helen. Je inspireert me en tovert vaak een grote glimlach op mijn gezicht.                            


Dankbaar voor wie je bent.                                       Liefs Jel                                  Love for real.

🍃

 

Wicky is truly one of a kind. She is passioned in her work and brings her whole heart and soul into it.

Actually in everything she does in life. She is warm and kind hearted, Always willing to serve others. Yet straight forward and to the point. Her aromas and remedy's are really a pure bliss. I love the way they make me feel, and they let me do things I never thought I would. Where ever Wicky goes, she fills the room with her light. It is absolutely a privilege that she is part of my life and I can say she is one of my dearest friends. I can highly recommend her, and I hope you are lucky enough to get the chance to work with her and her beautiful products.

With love, Diborah

🍃

Wicky is een heel gepassioneerde  vrouw die me vroeger (en nu nog) heel goed heeft geholpen op zakelijk, persoonlijk en spiritueel gebied, waar ik haar eeuwig dankbaar voor ben 🙏

 

Nu heeft deze geweldige gepassioneerde Wicky zich gespecialiseerd in essentiële natuurlijke oliën die ze ook nog persoonlijk maakt voor iedereen die dat wenst. 

 

Ik vind dat de puzzel voor haar helemaal in elkaar is gevallen omdat ze door middel van haar essentiële oliën iedereen kan helpen naar al haar ervaringen in het leven, zakelijk, persoonlijk en spiritueel 🌸

 

Onlangs heb ik haar een pakketje van oliën laten samenstellen voor een vriendin van me die dat heel hard nodig had. 

Door middel van een telefoontje en een mailtje over mijn vriendin heeft zij een heel mooi, persoonlijk pakket samengesteld en opgestuurd

Het was heel mooi verpakt met veel attributen erbij om te werken.

Een prachtig geschreven e-book met uitleg over de oliën en de werkwijze ervan.

 

Mijn vriendin is zo goed geholpen door die essentiële oliën en voelt zich fantastisch!!!!

 

Dank je wel lieve Wicky je bent een topper! 💋💋💋

 S.V.

 

🍃

 

Mijn persoonlijke kennismaking met aroma's kwam naar aanleiding van het aanbod van Wicky om voor mij een aroma te maken wat speciaal toegesneden was op mijn komende expositie. Een aroma wat mij steun zou geven. En daar kwam Wicky mét haar kist én haar enthousiasme. Zelf een aroma uitkiezen, hoe leuk is dat?! Alles ruiken, horen wat de betekenis-werking is, wat ontzettend leuk. Bij de vernissage heb ik dit aroma in een kleine tester kado gedaan aan alle bezoekers, prachtig verpakt door Wicky. Heel origineel vond iedereen het. Ja! Aan dit aroma heb ik steun. Zeker voor herhaling vatbaar. 

 

Yvonne Rotgans

 

 

🍃

 

Wicky heeft mij een hele bijzondere, interessante, waardevolle en ook supergezellige aromatherapie sessie laten ervaren.

Ik heb uitgebreid mogen ruiken aan heerlijk geurende essentiële oliën en daar een persoonlijke keuze uit kunnen maken.

Het eindresultaat is een speciaal voor mij op maat samengesteld flesje olie dat me bij gebruik iedere keer een rustig, relaxed gevoel geeft en een glimlach op mijn gezicht tovert!

Dit heerlijke elixer, gecombineerd met de warme, oprechte manier van communiceren die Wicky zo eigen is hebben mij op een bepaalde manier geholpen om meer inzicht te krijgen in hoe ik mijn leven leef en wat ik eventueel zou willen veranderen. 

José Buwalda 

 

🍃

 

Lieve Wicky,

Het ging precies zoals ik had gehoopt. ze moest van alles doen, maar plande expres om haar verjaardagscadeau nog niet open te maken. Ze had afgesproken met zichzelf dat ze dat dat zou doen als ze thuis kwam en samen met haar hartsvriendin het cadeau uit te pakken. (morgens had ze haar verjaardag gevierd met het gezin) ze wilde er de tijd voor nemen, ik niks over het cadeau losgelaten, maar dat was haar gevoel. Samen met ..... keken ze elkaar aan zoals ze verleden deden bij verassingen blij met de mondjes open. Mijn zus vertelde me dat ze op haar verlanglijst etherische oliën had staan maar op een of andere manier was dit niet op de cadeau tafeltafel voorbij gekomen nog? Toen zij het pakket had opengemaakt en daarin de prachtige Aroma box vol met organic olies aanschouwde met alle atributen riep ze alleen nog maar, wat een prachtige box lieve zus. Echt een schot in de roos!!! ze zei ook: ik kreeg echt het gevoel van vroeger, dat je een nieuwe grote doos met kleurpotloden kreeg, of zo'n kinder microscoop waar je van alles onder de glaasjes kon bekijken en waar je niet op kon WACHTEN om mee te gaan spelen, ik ervaar precies dezelfde kriebel in mijn buik nu !!!! Zooooo geweldig. .... haar vriendinnetje was" jaloers", ze zijn je meteen gaan googelen en vroegen mij direct om je website. Kortom ze was zo intens blij, het is helemaal op haar lijf geschreven. Ik kon eindelijk vertellen hoe liefdevol en met passie je ermee bezig bent geweest om haar verjaardag aroma box samen te stellen samen met het persoonlijke  E-book. Ze is diep geraakt en nogmaals, ze is superblij! Wist ik veel dat ze altijd lekkere geurtjes rondspuit als ze mediteert of yoga doet, dus jouw mix tipsss, hier  is zij totaal gelukkig mee. Nogmaals dank voor al je toewijding

liefs M.W.🍃

Door mijn opvoeding en levenspartners was ik in mijn leven nooit met energetische producten in aanraking gekomen, ik pakte ze ook niet aan als ze op mijn pad kwamen. Omdat ik mijzelf in de categorie “nuchtere types” geplaatst had, viel de spirituele wereld daar ook onder. Omdat mijn ogen nog gesloten waren, valt het mij nu pas op hoeveel mensen ik om me heen heb die er ook een vorm van leven.

Toen ik een paar maanden na de geboorte van onze tweede zoon in een crisis belande, waar ik even niet meer wist wie ik nu was, mij uitgeput voelde en geen plezier meer had. Een situatie waar ik langzaam in weg gezakt was. Lang heb ik mijzelf kunnen oppeppen om maar weer door te gaan. Als je er zelf niet meer uitkomt, pak je alles aan wat hulp vol kan zijn, nooit geweten te hebben dat een bezoekje aan Ab (celzouttherapeut & lifecoach) en Wicky mijn hele mindsetting zou veranderen. Dit is wel gebeurd.

 

Wicky heeft mij met de bloesem remedie geestelijke steun gegeven bij wat ik nodig had. Met veel inlevingsvermogen en liefde heeft ze uitgezocht samen met mij welke remedies mij konden helpen. Ik druppelde ze onder mijn tong en dacht aan het effect wat het mij kon geven. De body olie die we daarbij gemaakt hebben vind ik geweldig. Wat de geuren met mij doen, pept me iedere ochtend op en met veel plezier ga ik de dag in. Natuurlijk gaat het niet altijd perfect, maar wat ik heb kunnen leren, door celzout therapie, bloesem remedies, aromatherapie en het leren te mediteren is het omgaan met mijn angsten, problemen en gevoelens. Vroeger stapelde foutjes zich op en op, tot het een bom werd. Nu reinig ik de zaken direct en manifesteer ik zoals ik zou willen. Ik raak namelijk niet meer zo snel in paniek, dat belemmerde mij vooral. Ik ben zo enthousiast over de positieve werking, dat ik mij zelf langzaam wil verdiepen in de spirituele wereld. Eens zien wat het nog meer brengt. En kijken wat mijn hogere doel in deze wereld is.

 

Dank aan mijn lieve familie die mij naar Ab en Wicky "stuurden".

Dank aan Wicky, dank aan Ab, voor al jullie wijze woorden

 

M.