· 

Een geurige kennismaking

Stap binnen in mijn wereld van geuren en bloesem, waar ik, Wicky, jou graag meeneem op een betoverende reis door de wonderen van aromatherapie en bloesemtherapie. Na jaren van ontdekkingen, ontmoetingen en ervaringen voel ik de drang om mijn passie met jou te delen, rechtstreeks vanuit mijn hart naar deze blog.

 

Van kleins af aan ben ik al gefascineerd door de kracht van geuren. Elke geur roept bij mij emoties op, brengt herinneringen tot leven en heeft zelfs invloed op mijn humeur. Deze fascinatie heeft mij geleid naar de prachtige wereld van aromatherapie en bloesemremedies.

 

In mijn praktijk en tijdens mijn workshops maak ik altijd gebruik van essentiële oliën, verkregen uit de schoot van Moeder Natuur - van bloemen tot bladeren en wortels. Deze oliën dragen een schat aan therapeutische eigenschappen in zich, die zowel fysieke als mentale klachten kunnen verlichten. Het is fascinerend om te zien hoe de geheimen van deze oliën samenkomen en ons in harmonie brengen met de natuurlijke wereld om ons heen.

 

Door het combineren van aromatherapie en bloesemremedies, bied ik een holistische benadering van genezing aan, gericht op lichaam, geest en ziel. Het is een voorrecht om mensen van alle leeftijden te begeleiden op hun reis naar diepe heling, elk met hun eigen unieke uitdagingen.

 

In mijn blogs deel ik graag tips over hoe je essentiële oliën en bloesemremedies kunt integreren in je dagelijks leven. Ook neem ik je mee in mijn ervaringen uit de praktijk, waar ik elke dag getuige ben van de magische transformaties die deze therapieën teweegbrengen.

 

Ik hoop dat je mijn blogs met plezier zult lezen en dat ze je inspireren om zelf de kracht van aromatherapie en bloesemtherapie te ontdekken. Wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen via mijn website: www.aromaflowerhealing.com.

 

Ik ben al vol ideeën voor mijn volgende blogs, maar ik hoor ook graag jouw suggesties! Laat dus gerust een reactie achter en vertel me waar jij meer over wilt weten.

 

Veel liefs

Tot de volgende keer!

 

 

Wicky 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Sandra Westein (donderdag, 04 april 2024 16:04)

  Wat een leuke blog Wicky. Ik kijk er naar uit meer van en over jou en wat je doet te lezen.

 • #2

  Sandra (zaterdag, 06 april 2024 18:08)

  Hoi Sandra, Dankjewel voor je reactie. Ik zal rond half mei met een nieuw blog komen. Ik hoop dat de inhoud hiervan je zal aanspreken ���laat mij gerust weten wanneer ergens specifiek je aandacht naar uitgaat waar je iets over zou wille. Weten.
  Alvast bedankt, Wicky