24. juli 2024
Aroma & Flower Therapie is een waardevolle methode voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met zichzelf, meer balans in het leven en een sterker gevoel van eigenwaarde. Deze therapie maakt gebruik van de helende eigenschappen van essentiële oliën en bloesemremedies om je te begeleiden op jouw reis van persoonlijke groei en ontwikkeling, en ondersteunt je bij het navigeren door de uitdagingen en leermomenten die we allemaal tegenkomen in ons leven.

Partners in Wellness: De Rol van Aromatherapeuten
Retreats · 02. juli 2024
Aromatherapeuten zijn meer dan alleen kenners van etherische oliën; ze zijn de gidsen die je hand vasthouden terwijl je de kracht van de natuurlijke wereld omarmt. Met een diepgaande kennis van de helende eigenschappen van plantenoliën, weten ze precies welke aroma's het beste werken voor jouw specifieke behoeften.

13. mei 2024
In onze zoektocht naar welzijn glanst soms een vergeten juweel: 💎de navel. Dit kleine, maar krachtige centrum van ons innerlijk draagt een rijke geschiedenis en helende mogelijkheden. Ik deel graag met jou waarom het gebruik van biologische oliën hier zo'n trans formatieve impact heeft. De navel is meer dan een herinnering De navel overstijgt zijn oorsprong als verbinding met onze moeders. Het is het epicentrum van ons bestaan, doordrenkt met symboliek en fysiologische betekenis. Zelfs na...

Een geurige kennismaking
Nieuw · 02. april 2024
Stap binnen in mijn wereld van geuren en bloesem, waar ik, Wicky, jou graag meeneem op een betoverende reis door de wonderen van aromatherapie en bloesemtherapie. Na jaren van ontdekkingen, ontmoetingen en ervaringen voel ik de drang om mijn passie met jou te delen, rechtstreeks vanuit mijn hart naar deze blog. Van kleins af aan ben ik al gefascineerd door de kracht van geuren. Elke geur roept bij mij emoties op, brengt herinneringen tot leven en heeft zelfs invloed op mijn humeur.