Mijn verhaal

Welkom bij Aroma & Flower Remedy Healing, mijn naam is Wicky van Deemter-Heemskerk.

 

Mijn reis naar het zijn van een aroma- en bloesemremedie therapeut begon niet op de gebruikelijke weg. Na een langdurig avontuur in de corporate wereld, voelde ik een diepe roeping om meer te betekenen voor de mensheid, vooral voor degenen die worstelden met veranderingen en de gevolgen daarvan op hun fysieke, mentale en emotionele welzijn. 

 

Met mijn hart dat altijd al uitging naar mensen in nood, heb ik de sprong gewaagd en ben ik mijn passie gaan volgen. Dit leidde me naar de serene schoonheid van de Algarve in het prachtige Portugal, waar ik me verder heb verdiept in mijn werk met mensen en aroma's bloesemremedies op een authentieke en diepgaande manier.

 

Mijn sessies zijn een weerspiegeling van de verbinding tussen de natuurlijke wereld en de innerlijke wereld van mijn cliënten. Door de geheimen van de natuur te onthullen en te verbinden met de vragen en belemmeringen van het leven, creëer ik een ruimte voor diepgaande heling en transformatie.

Met de krachtige combinatie van etherische oliën en bloesemremedies, zie ik mijn cliënten telkens weer in balans komen, zowel van binnen als van buiten. Het is mijn missie om mensen te begeleiden op hun reis naar herstel en houvast, en om ze te helpen hun ware kracht te ontdekken en te omarmen.

  

Samen gaan we op een bijzondere ontdekkingsreis, waarbij elke sessie een stap is naar nieuw en meer evenwicht, welzijn en authenticiteit. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te ondersteunen op jouw pad naar heelheid.

Gaan wij samenwerken?


Ben jij op een punt in je leven waar je voelt dat je vastzit? Misschien loop je tegen fysieke, mentale of emotionele obstakels aan die je vooruitgang belemmeren. Ik begrijp dat het soms moeilijk kan zijn om alleen verder te gaan.

 

Wellicht sta je voor een uitdagend project en merk je dat je tegen weerstanden aanloopt. Misschien heb je een heldere visie of een diep gewortelde missie, maar worstel je om deze werkelijkheid te maken. Of misschien ben je al succesvol in je carrière of onderneming, maar voel je een diep verlangen om verder te groeien zonder precies te weten hoe.

 

Misschien droom je zelfs van iets groots, een project, een event, maar het lijkt ongrijpbaar, buiten je bereik. Als je jezelf herkent in een van deze situaties, weet dan dat je niet alleen bent. We hebben allemaal momenten waarop we een beetje hulp nodig hebben om vooruit te komen.

 

Daar kom ik in beeld. Mijn missie is om mensen en organisaties te ondersteunen bij hun ontwikkeling en om je te helpen de obstakels te overwinnen die je tegenhouden. Ik geloof in een holistische aanpak die rekening houdt met zowel je fysieke als mentale welzijn.

 

Als je op zoek bent naar onvoorwaardelijke ondersteuning, voeg dan Aroma- & Flower Remedie therapie toe aan je reis naar persoonlijke groei. Samen kunnen we de tools en technieken verkennen die nodig zijn om jouw potentieel te ontsluiten en je dromen te verwezenlijken.

 

Laat me je begeleiden op deze reis. Kijk eens naar de sessies of events waarin ik deze methodes gebruik en voel je vrij om contact met me op te nemen als je meer wilt weten. Samen kunnen we een pad naar groei en vervulling creëren. 

Een kado van mij

  • Bestel mijn E-book met de geheimen van jouw vier favoriete geuren incl recepten.
  • Dat krijg je kado wanneer je deze via info@aromaflowerhealing aan mij opgeeft. 

 

Publicaties

Binnenkort meer informatie.