Ervaar een sessie

 

Aromatherapie

bezit ongekende eigenschappen, die werken op het mentale en het fysieke welzijn. Tijdens deze sessie maak je opnieuw verbinding met je reukzin door contact met een uitgebreid geurenpalet van Citrus, fruit, bloemen en specerijen.  Je ontdekt op deze manier de geuren die het beste bij je levensfase en of thema van dat moment passen. De kracht van zo'n sessie is dan ook dat de uiteindelijk door  jou gekozen aroma-combinatie die je bescherming biedt en je allerbeste vriend wordt.  

Duur van een sessie: 1 - 1½ uur.   Prijs: €65, inclusief een op maat gemaakte aroma body olie.

 

 

 

Bloesemremedies

helpen je het bewustzijn te versterken en je blokkades te transformeren.
Bloesemremedies helpen waar nodig, soms heel subtiel en soms juist heel actief.  Net wat er op dat moment in je leven moet worden aangevuld. 

Gebruik van bloesemremedies brengt je op een geheel nieuwe en wonderlijke wijze tot inzichten. Je leert bewuster van binnen naar buiten deel te nemen aan het leven.  

Duur van de sessie:  1 -1½ uur.   Prijs: €65,  inclusief een op maat gemaakte bloesemremedie.      

 

                                                           

De transformatie cirkel

is een instrument waarmee je gaat onderzoeken wat je met behulp van bloesemremedies en/of aromatherapie wilt transformeren.

Samen werken we aan het ontdekken van (nieuwe) inzichten. Bloesemremedies en aroma's gaan je ondersteunen bij het tot stand brengen van de gewenste transformatie. 

Duur van een sessie: 2½ - 3 uur.

€ 125, inclusief een op maat gemaakte bloesemremedie en aroma body olie.      

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

De Mindmap

is een diagram van je gedachten. Met de Mindmap gaan we ontdekken wat er in jou leeft; wat daarvan relevant is en wat niet.

We gaan de in jou levende ideeën, gedachten en gevoelens op een creatieve manier zichtbaar in kaart brengen, waarna we de uitkomst ervan gaan verbinden met bloesemremedies en aroma's en die gaan gebruiken om je diepste wensen en verlangens klaar te maken voor manifestatie.  

Duur van de sessie: 3 - 3½ uur.

Prijs: €125, inclusief een op maat gemaakte bloesemremedie en bijbehorende body aroma.                                                                       

 

Wanneer blijkt dat je zintuigen zoals reuk en smaak zijn verstoord door C-19. Zou deze reuktraining die ik heb samengesteld je mogelijk kunnen helpen bij het terug stimuleren van deze zintuigen. Deze Reuktraining die bestaat uit 12 organische geuren en drie series. Hiermee kun je door het trainingsboek wat mee wordt geleverd, thuis volledig, mee aan de slag gaan. 
👃🏾
Daarnaast bestaat de mogelijkheid op locatie in Portugal de reuktraining persoonlijk uitgelegd te krijgen. De duur bestrijkt één dagdeel in een zonnige setting. Je zult naast koffie en thee een lichte vegetarisch lunch hierbij aangeboden krijgen. Een  bijzondere mogelijkheid om in alle rust meer te weten te komen wat de geuren allemaal voor je zouden kunnen gaan betekenen.

👃🏾Reuktraining thuis pakket 
     € 79,-
👃🏾Reuktraining op locatie incl. Lunch 
      € 125,-
Info@aromaflowerhealing.com

👃🏾Reuktraining thuis pakket 
     € 79,-

👃🏾Reuktraining op locatie incl. Lunch 
      € 125,-

Info@aromaflowerhealing.com