Ervaar een sessie

Welkom bij de betoverende wereld van Aromatherapie! Ontdek de ongekende krachten die zowel je geest als je lichaam omhelzen. Laat je zintuigen herleven tijdens onze sessies, waar een uitgebreid geurenpalet van citrus, fruit, bloemen en specerijen op je wacht. 

Elke sessie, die tussen de 1 en 1½ uur duurt, is een ontmoeting met jezelf, doordrenkt van persoonlijke geuren die jouw verhaal vertellen. Voor slechts € 95 inclusief een op maat gemaakte aroma body olie, investeer je in je eigen welzijn. 

Ontdek de magie van Bloesemremedies! Deze betoverende elixirs helpen je bewustzijn te versterken en blokkades te transformeren. Soms subtiel, soms krachtig - altijd precies wat je op dat moment nodig hebt. Laat je verrassen door hun wonderbaarlijke kracht, die je nieuwe inzichten brengt en je leert bewuster deel te nemen aan het leven van binnenuit. Een sessie duurt 1 tot 1½ uur en kost slechts €75, inclusief een op maat gemaakte bloesemremedies

Transformatie d.m.v. de betoverende kracht van bloesemremedies en aromatherapie! Stap binnen in de cirkel van verandering, waar we samen de diepten van jouw weerstand of beperking (en) verkennen. Ontdek nieuwe inzichten terwijl bloesemremedies en aroma's je begeleiden naar de door jou gewenste gedaanteverandering. Elke sessie, van 2½ tot 3 uur duurt kost € 125, je krijgt hiervoor niet alleen persoonlijke begeleiding maar eveneens een opmaat gemaakte bloesem remedie en een aromatische lichaamsolie. 

De Mindmap

Hier begint het verkennen van jouw gedachten. In deze creatieve sessie brengen we jouw ideeën, gedachten en gevoelens op een unieke manier in kaart. Samen ontrafelen we wat relevant is en wat niet, om vervolgens deze inzichten te verbinden met bloesemremedies en aroma's. In een levendige, persoonlijke setting duiken we diep in jouw innerlijke wereld, waarbij we de kracht van geuren en natuurlijke remedies benutten om je diepste wensen en verlangens te voeden. De sessie duurt 3 tot 4 uur, waarin we intensief samenwerken om jouw pad naar manifestatie te verhelderen. 

€ 175 inclusief een op maat gemaakte bloesemremedie en bijpassende body oil. 

Ervaar de kracht van geurherstel met mijn reuktraining!  Wanneer geur en smaak door ziekte verstoord zijn biedt mijn programma een mogelijkheid tot herstel. Met 12 organische geuren incl een trainingsboek voor thuisgebruik kun je je zintuigen weer tot leven brengen. 

Reuktraining Thuis Pakket: € 125,-

Reuktraining op locatie: € vanaf 155,-

Herstel je zintuigen en laat geuren weer tot leven komen! 🌸