Reuktraining

 

 Ontdek de betoverende wereld van onze "Formule-oliën" - een ware schatkist van subtiele extra's die jouw zintuigen betoveren en je welzijn transformeren.

 

Stel je voor hoe de unieke liefdevolle krachten van biologische etherische oliën elke vezel van je wezen omhelzen, lichamelijke en mentale onevenwichtigheden omhelzen en je terugbrengen naar een staat van perfecte harmonie.

 

Met onze geurtraining betreed je een boeiende reis waarbij je bewust leert oefenen. Geduldig stimuleren we je geest om de geuren te herkennen, te onderscheiden en hun diepgaande betekenissen te omarmen.

 

Laat de geuren uit jouw persoonlijke aroma box een magische symfonie van herinneringen oproepen, waardoor jouw zintuigen weer tot leven komen, klaar om de wereld opnieuw te ervaren.

 

Onze Organic Aroma Geuren box is een schat aan ervaringen, bestaande uit 12 verschillende organische geuren, verdeeld over 12 weken in drie betoverende series. Elke serie onthult vier unieke reukprofielen, doordrenkt met de essentie van natuurlijke pracht.

 

In ons E-trainingsboek vind je een schat aan wijsheid, een gedetailleerde gids om met jouw aroma-box te werken. Daarin onthul ik de mysterieuze geheimen van deze magische biologische oliën, zodat je hun volledige potentieel kunt omarmen.

 

Voor wie is deze betoverende reuktraining bedoeld?

 

Voor degenen wiens reuk of smaak is verstoord door een virusinfectie.

Voor degenen die een hoofdtrauma hebben opgelopen en heling zoeken.

Voor degenen die worstelen met reukverlies zonder bekende oorzaak.

Deze reis is echter niet geschikt voor degenen met aangeboren reukverlies. Gun jezelf deze waardevolle ervaring en herstel jouw band met geur en welzijn.

 

De Organic Aroma Geuren box, inclusief het E-trainingsboek, is van jou voor slechts €79.

 

En voor degenen die nog dieper willen duiken in deze betoverende wereld, bieden we een zonovergoten reuktraining aan op een idyllische locatie in Portugal. Een ruim dagdeel gevuld met betoverende geuren, een vegetarische lunch en een schat aan ervaringen voor slechts €125.